(Bijna) afgestudeerd als docent voor het Voorgezet Onderwijs? Kies voor een vliegende start. - Docent Direct
(Bijna) afgestudeerd als docent voor het Voorgezet Onderwijs? Kies voor een vliegende start.

(Bijna) afgestudeerd als docent voor het Voorgezet Onderwijs? Kies voor een vliegende start.

Start binnenkort jouw zoektocht naar een baan als docent in het Voorgezet Onderwijs? Dan is het slim om je nu al te oriënteren op een mogelijke match met een school. Want als je straks met frisse energie en kennis afstudeert, wil je natuurlijk wel op een fijne plek terechtkomen.

 

Op welk vak je ook mag afstuderen, het vinden van een baan die écht bij je past is een vak apart. Hoe fijn zou het zijn als je geholpen zou worden in het vinden van een baan die je op het lijf geschreven is? Docent Direct begeleid je met het vinden van jouw eerste baan, en daar komt geen sollicitatiebrief aan te pas. Met onze gratis begeleiding heb je direct een voorsprong op de rest. We leggen je graag uit waarom.

 

Zoeken naar een baan in het Voortgezet Onderwijs

Ok, aan de slag dan maar. Je slaat je laptop open, start met Googlen en vind al gauw een aantal scholen met vacatures die bij jouw profiel passen. Je wordt uitgenodigd door een school en na een plezierig tweede gesprek kun je aan de slag. Dat klinkt mooi, maar je kunt jezelf afvragen wat je nou écht weet van deze school. Wij kennen de onderwijsmarkt uit onze duim, en daarom kunnen we je alles vertellen over een school wat je aan de voorkant niet altijd ziet. Je wilt immers ook goed passen binnen de cultuur en het werkklimaat van de school, toch? Een goede match begint met een persoonlijke kennismaking. Daarvoor komen we graag naar jou toe. We willen je écht leren kennen en weten wat jou gelukkig maakt. Pas dan starten we met zoeken naar een vacature bij een school die een toevoeging is aan jouw geluk, en andersom.

 

Doceren zonder solliciteren

Wanneer je bent afgestudeerd wil je lekker aan de slag, zonder teveel gedoe. Toch krijg je te maken met ouderwetse sollicitatieprocedures. Zou het niet veel fijner zijn om je motivatie direct kenbaar te maken bij de school waarover we samen enthousiast zijn? Na onze persoonlijke kennismaking hebben we alleen nog een CV nodig. Zodra we een match gevonden hebben met een school mag je op gesprek, zodat je jezelf als docent het beste kunt presenteren.

 

Contact na plaatsing

Wanneer je eenmaal voor de klas staat kan het fijn zijn om een sparringspartner te hebben. Wij willen graag weten hoe de baan bevalt, of je ergens tegenaan loopt en hoe je de toekomst ziet.  Of je nu een nieuwe docent bent of een ervaren docent bent; persoonlijk contact blijft zo lang als je werkt het uitgangspunt. Mocht het onverhoopt toch geen match zijn met de school waar je werkzaam bent, dan starten wij opnieuw onze zoektocht.

 

Salaris docent Voortgezet Onderwijs

Wij vinden het – net als jij – belangrijk dat jouw kennis, kunde en ervaring gewaardeerd worden. Daarom bekijken we voor iedere docent welke arbeidsvoorwaarden het meest passend bij zijn. Wie ben je? Waar sta je? Wat kun je allemaal? Op basis daarvan doen wij je altijd een voorstel waaruit die waardering blijkt. Ook als startende docent kun je daarop rekenen!

 

Onderwijs vacature invullen via Docent Direct: ‘moet ik dan ook een urenadministratie bijhouden?’

Goed nieuws. Wanneer je een onderwijs vacature invult via Docent Direct hoef je geen urenadministratie bij te houden. Wij regelen alles voor je. Zo kun jij je helemaal richten op jouw nieuwe baan in het onderwijs.

 

Goed onderwijs is mensenwerk. De match tussen docent en school is belangrijk voor de toekomst van beide, en daarom begeleiden wij jou graag persoonlijk op weg naar een rol die jou op het lijf geschreven is. Voor onderwijs waar iedereen gelukkig van wordt. Ontdek welke scholen staan te springen om een docent zoals jij. Neem contact met ons op via 010 313 3956 of mail ons via info@docentdirect.nl.