Ik ben docent - Vacatures - Docent Direct

Voor Docenten

Arbeidsbemiddeling in het onderwijs is mensenwerk. Docent Direct begrijpt hoe belangrijk een goede match is voor jouw werkplezier en toekomst. Dat is er een die je niet alleen op papier beoordeelt maar vooral op gevoel. Een werkklimaat waarin jouw potentie vrij baan krijgt en waarin je de waardering krijgt die je verdient. Wij gaan voor niets minder dan dat. Docent Direct helpt zowel ervaren als nieuwe docenten die binnenkort afstuderen. Volledig kosteloos bieden wij begeleiding in het vinden van de baan die bij je past op een persoonlijke en prettige manier. Luisterend, vertrouwd en eerlijk

Doceren zonder te solliciteren
Wij zoeken de ideale baan op basis van jouw profiel en stellen je voor. Je hoeft alleen nog maar op gesprek.
Geen administratiewerk
Wij regelen alles voor je.
Persoonlijke begeleiding
Mensen zijn geen nummertjes. Wij vinden je belangrijk en begeleiden je persoonlijk naar een (volgende) baan. Dat doen we vanuit vertrouwen en met waardering voor wie je bent en wat je kunt. Daarom komen we voor een kennismaking graag naar je toe en onderhouden we nauw contact, ook ná het vinden van jouw baan. Persoonlijk is dus ook écht persoonlijk.
Goed salaris en extra vergoedingen
Wanneer je werkt via Docent Direct val je onder een gunstige CAO. Daarom kunnen wij je een goed salarisaanbod doen, ontvang je een reiskostenvergoeding en is een leaseauto bespreekbaar. Zowel ziekte als vakanties worden doorbetaald.

 

 

Zo werkt het

In vijf stappen naar een nieuwe baan.

1. Het eerste contact

Het begint allemaal met het eerste contact.

 

2. Wij komen naar je toe

We willen je graag leren kennen. Daarom komen we naar jou toe voor een persoonlijke kennismaking.

 

3. Aanbod op maat

We gaan voor je aan de slag. Na het vinden van een passende vacature en school doen wij jou een voorstel. Een kennismaking met de school volgt.

4. Een baan en contract waar je blij van wordt

Match gevonden! Met de arbeidsvoorwaarden van Docent Direct kun jij met een goed gevoel aan de slag.

5. Verdere begeleiding

We spreken elkaar regelmatig en horen graag of je helemaal op je plek zit. Toch geen match? Dan zoeken we samen verder.

 

Direct Doen

Bekijk de laatste vacatures bij jou in de buurt;
Overleg vandaag nog met mij over jouw wensen en mogelijkheden;
Of lees onze tips voor het vinden van jouw baan.

 

Meest gestelde vragen

 

Dat kan. Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek terecht komt. Wanneer zowel het schoolbestuur als jij na een jaar de samenwerking graag voortzetten, wordt indiensttreding bij de school een mogelijkheid. Je bent dan vrij om daar je contract te tekenen zonder verdere verplichtingen naar Docent Direct.

Nee. Wij zijn een detacheerder en geen uitzender. Dit houdt in dat wij met de school een vast aantal uren afspreken waarvoor je aan de slag gaat. Je krijgt dus elke maand hetzelfde salaris.

Je valt onder de ABU CAO, waarbij wij gebonden zijn aan de inlenersbeloning. Deze wet zegt dat wij ons als bemiddelaar moeten houden aan de salariëring van de CAO waarmee we werken. In dit geval is dat de CAO VO. In het kort: je zult bij ons nooit minder verdienen dan wanneer je direct in dienst bent bij een school.

Je ontvangt altijd een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht het aantal kilometers. In sommige gevallen is een leaseauto ook bespreekbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan krijg je je reiskosten natuurlijk ook vergoed.

Er geldt één wachtdag, daarna wordt je salaris gewoon doorbetaald.

Dan gaan wij samen kijken naar een passende oplossing. Daarin zijn jouw wensen, behoeften en toekomstvisie leidend. Immers, als jij gelukkig bent op je werk zijn wij dat ook.

Jazeker. Wij hechten waarde aan goede arbeidsvoorwaarden en daar horen doorbetaalde vakanties wat ons betreft bij. 

Voor persoonlijke begeleiding in het vinden van een nieuwe baan ben je bij Docent Direct aan het juiste adres. Om jou te kunnen matchen willen we je allereerst goed leren kennen. Daarom komen we jouw kant op voor een kennismakingsgesprek en luisteren we met aandacht naar jouw verhaal. Wie ben je? Wat heeft je gevormd tot de docent die je vandaag bent, en waar wil je naartoe? Aan de hand van jouw ervaring en wensen gaan wij aan de slag om jouw droombaan te vinden. Dat doen we geheel vrijblijvend. 

Load More