Over Ons - Docent Direct

Over ons

Wij geloven in potentie. In die van docenten en in die van scholen, om samen het beste onderwijs te kunnen leveren. Docenten hebben als geen ander oog voor ontwikkeling. Een school heeft het voorrecht om die ontwikkelingen een huis te mogen bieden en bovenal een koers. Zodat jongvolwassenen goed worden voorbereid op hun toekomst. 

Goed onderwijs begint met een docent. Op de juiste plek en volledig in zijn rol. Daar staan wij ’s ochtends voor op. We springen er voor op de fiets, spreken met scholen en met docenten en stropen er de mouwen voor op. Want van goed onderwijs wordt iedereen gelukkig.

 

Wij werken persoonlijk

Centraal in onze aanpak staat de persoonlijke band met de docent en de school. Dat kun je alleen waarmaken als je zélf persoonlijk bent. Daarom werkt Docent Direct met een team van vijf specialisten. We cruisen het hele land door om persoonlijk kennis te maken binnen scholen en met docenten. Als team kennen we de onderwijsmarkt uit onze duim, kennen we onze relaties en kennen we bovenal elkaar. Daarom werken we zelf precies zoals we willen dat het onderwijs werkt: persoonlijk, in de rol die het best bij ons past en daar waar we nodig zijn. Klein in omvang, groot in resultaat.

 

Maak kennis met ons

Wij willen je graag leren kennen. Kom ons persoonlijk ontmoeten op een van de informatieavonden of neem contact met ons. 
Bel ons op: 010 313 39 56

De afspraak is zo gemaakt!

 

Over ons foto

Over ons team